Med penslen i hånden – til søndag den 18. oktober

Potrætmaleri af Olga.

Udendørs blandt roser i dufthaven kan du opleve en lidt mindre udgave af udstillingen “Med penslen i hånden”. I anledning af, at det i år er 100 år siden den russiske storfyrstinde Olga kom til Danmark på flugt fra revolutionen i Rusland, sætter vi fokus på hendes kunstneriske virke. Olga, der var bosat i Ballerup fra 1930-48, malede gennem hele livet. På trods af at hun gennemlevede voldsomme begivenheder under 1. Verdenskrig og Den russiske revolution, var hendes yndlingsmotiv smukke blomster og landskaber. Gå mellem duftende historiske roser og kæmpe valmuer fra Olgas have på Knudsminde, og bliv klogere på Olgas liv og malerier.

Udstillingen i haven kan ses døgnet rundt. Hvis du vil lidt mere i dybden, så besøg den indendørs version af udstillingen på Pederstrupgård i museets åbningstid.