Bemærk! Gårdens stuehus er lukket på ubestemt tid pga. renovering. Længen med lokum, karlekammer og landbrugsredskaber er åben.
Lindbjerggård er en interiørudstilling med rum indrettet i forskellige tidsperioder fra 1800-tallet til første halvdel af 1900-tallet.

Køkkenet 
Det første rum du møder er gårdens oprindelige køkken fra starten af 1950erne med centralvarmekomfur, høkasse og ‘Madam Blå’ køkkenudstyr.

1950er stuen
Ved siden af køkkenet finder man en dagligstue, som den har set ud i 1950erne. Stuen bruges til erindringsformidling, men indgår samtidig som en del af udstillingen på gården. Der er dog den store forskel, at 1950er stuen må bruges. Sæt dig i sofaen, læs Politiken fra 1959 og tænd for radioen.

Klunkestuen
I klunkestuen anno 1900 inviterer det dækkede kaffebord dig indenfor til årets forskellige højtider. I hjørnet står Pastor Tølbølls radio fra 1920erne. I vindueskarmen står røde og hvide pelargonier og andre tidstypiske potteplanter og gennem vinduerne ses den velholdte prydhave fra samme periode.

Karlekammer, lokum og landbrugsmaskiner
Træd ind i et karlekammer fra tiden før centralvarme og springmadrasser. Forsæt turen ind på et gammeldags lokum – komplet med brunt gavepapir som toiletpapir. I længerne kan du også opleve landbrugsmaskiner og redskaber.