Kommende udstillinger i 2024

Maleri af gårde med mødding i forgrunden.

Lort – skidt eller skat?
Fra onsdag den 1. maj
På en tur gennem Pederstrup kan du blive klogere på lort og gødning – før og nu. Udstillingen er en udendørs bannerudstilling, der er hængt op i hele landsbyen. Start ved Lindbjerggårds port. Se mere her

Duft til byens historie
Fra søndag den 30. juni
Sanserne sætter gang i vores erindringer og fantasi. I udstillingen “Duft til byens historie” fortæller vi historier om byerne i Ballerupområdet med hjælp fra lugtesansen. Kan du huske, når man kom kørende til Ballerup, og der duftede dejligt af chokolade fra Toms? Eller måske husker du hvordan forskellige dufte mødte dig, når du var på indkøb i en af byens speciel forretninger? Der vil også være lugte, som ikke er rare. Eller lugte, der prægede byen for så længe siden, at vi ikke kan huske det.

Hvad du ønsker skal du få…
Fra søndag den 17. november
Hvad er den bedste julegave, du har fået? Ville du være glad for at få æg og pebernødder i julegave? I årets juleudstilling sætter vi spot på julegavens historie.