Fastelavn er mit navn…

Mange mennesker til tøndeslagning

Dato(er) - 19/02/2023
11:00 - 15:00

Klæd dig ud som prinsesse, klovn, mælkekarton eller noget helt andet og tag til god gammeldags fastelavnsfest i Pederstrup, når museet sammen med Konditorgården inviterer til tøndeslagning, kreativt fasteværksted, kattejagt og meget mere.

Parkér på Ryttergårdens parkeringsplads eller udenfor landsbyen fx på virksomhedens FaustDyrbyes parkeringsplads på Baltorpbakken. Kom til fods eller på cykel. Tag hensyn til beboerne i landsbyen.

Tøndeslagning kl. 11

Fastelavnsværksted i “Ved porten” på Pederstrupgård – pynt dit eget fastelavnsris med masker, katte og andet pynt, som du selv klipper og klistrer kl. 11-15

I udstillingerne kan du også gå på jagt efter fastelavnskatte, besøge købmandsbutikken, se udstillinger, gå på udendørs jagt efter fastelavnens historie.

Konditorgården sælger fastelavnsboller, varm kakao, grillpølser mm. Se mere her