Her kan du som frivillig medarbejder på Ballerup Museum holde dig orienteret om praktiske forhold, møder, ture mm.
Informationer, invitationer og mødeindkaldelser vil også blive sendt ud på mail. Eftersom, der kan ske fejl i leveringen af mails, er det vigtigt, at du selv holder dig orienteret enten via opslagstavlen her eller opslagstavlen på Lindbjerggård.

Museum med begrænsninger
Vores arbejde foregå pt. diverse med begrænsninger og restriktioner. Mød ikke op på museet, hvis du har symptomer på COVID-19. Vask hænder og hold afstand. Frivillige der er i særlig risiko for at udvikle et alvorligt sygdomsforløb med COVID-19 anbefales ikke at genoptage det frivillige arbejde endnu. Vi sender løbende opdateringsmail om situationen og ændringer.

AKTUELT! Pga. stigende smittetryk er der nye restriktioner og retningslinjer: Forsamlingsforbud på 10 personer. Medarbejdere og museumsgæster skal bære mundbind eller visir på museet. Børn under 12 år behøver ikke at bære mundbind. Mundbindet må tages af, når man sidder ned dvs. sidder du i skranken i indgangen, må mundbind/visir tages af.

Repræsentant for de frivillige i bestyrelsen
Der sidder en repræsentant for de museumsfrivillige i bestyrelsen for Ballerup Museumsfond. Mogens Klestrup er valgt som frivilligrepræsentant i bestyrelsesperioden 2018-22.

Om at være frivillig medarbejder på museet
Som frivillig medarbejder er man underlagt de retningslinjer, der gælder for frivilligt arbejde i Ballerup Kommune. Se museets vejledning her:

Museumskort, navnebadges og arbejdstøj
Du kan få udleveret et medarbejderkort, der kan give gratis adgang til andre museer (der er dog ingen garanti, da det helt er op til det enkelte museum). Kortet er et permanent plastikkort, der tilbageleveres, hvis man stopper som frivillig. Ved forespørgsel er der også mulighed for at låne et ICOM-kort, der giver gratis adgang til danske og udenlandske museer. Lånetid max 3 dage. Der er mulighed for at få udleveret arbejdstøj forskelligt efter hvilken arbejdsgruppe, man er i. Museumskort, tøj og navnebadges udleveres ved henvendelse på kontoret.

Rabat i museumsbutikken
Som frivillig medarbejder får du 20 % i rabat på varer i butikken i indgangen og købmandsbutikken. Fremvis dit museumskort ved køb.

Møder
Der holdes medarbejdermøder for både frivillige- og lønnede medarbejdere fire gange om året. Derudover holdes der møder i de enkelte arbejdsgrupper efter aftale.  

Arrangementer
Igennem året arrangeres små ture og sociale arrangementer – nogle er i de enkelte arbejdsgrupper og andre for alle frivillige. En gang om året arrangeres en tur for alle frivillige, ligesom julefrokosten er for alle. De sociale arrangementer arrangeres i tur- og festudvalg, der nedsættes på medarbejdermøderne.

Se møder og arrangementer i kalenderen.

Haveholdet holdt møde tirsdag den 27. oktober. Læs referatet her

Mini-seminar om værtsskab og levendegørelse
Bemærk! Seminaret er flyttet til december.
Sammen med Egedal Arkiver og Museum har vi været så heldige, at få finansiering fra Kulturmetropolen til et mini-seminar for de to museers frivillige. Se invitation med indhold her:

Book billet til seminar om værtskab mandag den 11. december kl. 10.00-12.30 her

Book billet til seminar om levendegørelse fredag den 14. december kl. 10.00-12.30 her

Jul
Julearrangementet torsdag den 10. december kl. 15. er aflyst! Men til gengæld kan du komme og hente en julegave i skolestuen på 5 udvalgte tidspunkter. Se kalenderen nedenfor.

View as List

5. november 2020

Ingen begivenheder er planlagt for i dag!