Åbningstider:
Tirsdag – fredag  kl. 10.00 – 15.00
Søndag  kl. 11.00 – 15.00

Lukket mandag og lørdag. 

Museumsbesøg med begrænsninger
Der er begrænset adgang til udstillingerne pga. COVID-19 situationen. Max 25 pers. i udstillingerne på Pederstrupgård, 9 pers. i Lynsmedens Hus og to pers. i Skomagerhuset. Hvis udstillingerne er fyldte bedes besøgende vende tilbage. Der vil være mulighed for at se udendørs udstillinger og for at gå tur i haver og landsby.
AKTUELT! Pga. stigende smitte er der nye restriktioner: Forsamlingsforbud 10 personer – tjek kalenderen for evt. aflyste arrangementer. Du skal bære mundbind eller visir, når du besøger museet. Hvis du ikke har mundbind med, kan det købes i indgangen. Børn under 12 år behøver ikke at bære mundbind.

Lindbjerggård
Interiørstillingen i stuehuset er lukket i 2020 pga. renovering. Længen med lokum, karlekammer og landsbrugsredskaber er åben.

Særlige sæsonåbningstider:
Helligdage der falder på mandage og lørdage er museet lukket. Lukket mellem jul og nytår. I vintermånederne januar og februar er museet lukket på hverdage og har kun åbent søndage kl. 11.00-15.00. Dog åbner vi gerne for rundvisning af grupper efter aftale på hverdage i de to vintermåneder.

Julen 2020
Sidste åbningsdag inden jul er tirsdag den 22. december. Første åbne dag i 2021 er søndag den 10. januar.

Entre:
Gratis.

Husorden:
Rundvisning med egen guide kan kun ske ved forudgående aftale med museet samt mod betaling. Betaling som ved en almindelig rundvisning. Det er ikke tilladt at medbringe hund i udstillingerne. Se den samlede husorden her:

Hjertestarter:
Der findes en hjertestarter udendørs i porten på Lindbjerggård. Hjertestarteren er registreret på www.hjertestarter.dk