Åbningstider:
Midlertidigt lukket pga. corona-restriktioner.

Januar og februar kun åbent søndage kl. 11.00-15.00
Se Det sker og skiftende udstillinger for aktiviteter og udstillinger udendørs.

Resten af året:
Tirsdag – fredag  kl. 10.00 – 15.00
Søndag  kl. 11.00 – 15.00

Lukket mandag og lørdag. 

Museumsbesøg med begrænsninger
Der er begrænset adgang til udstillingerne pga. COVID-19 situationen. Max 25 pers. i udstillingerne på Pederstrupgård, 9 pers. i Lynsmedens Hus og to pers. i Skomagerhuset. Hvis udstillingerne er fyldte bedes besøgende vende tilbage. Der vil være mulighed for at se udendørs udstillinger og for at gå tur i haver og landsby. Besøgende skal bære mundbind idendørs i udstillingerne. Fritaget er børn under 12 år.

Lindbjerggård
Interiørstillingen i stuehuset er lukket på ubestemt tid pga. renovering. Længen med lokum, karlekammer og landsbrugsredskaber er åben.

Særlige sæsonåbningstider:
Helligdage der falder på mandage og lørdage er museet lukket. Lukket mellem jul og nytår. I vintermånederne januar og februar er museet lukket på hverdage og har kun åbent søndage kl. 11.00-15.00. Dog åbner vi gerne for rundvisning af grupper efter aftale på hverdage i de to vintermåneder.

Entre:
Gratis.

Husorden:
Rundvisning med egen guide kan kun ske ved forudgående aftale med museet samt mod betaling. Betaling som ved en almindelig rundvisning. Det er ikke tilladt at medbringe hund i udstillingerne. Se den samlede husorden her:

Hjertestarter:
Der findes en hjertestarter udendørs i porten på Lindbjerggård. Hjertestarteren er registreret på www.hjertestarter.dk