Åbningstider:
Tirsdag – fredag  kl. 10.00 – 15.00
Søndag  kl. 11.00 – 15.00

Lukket mandag og lørdag. 

Museumsbesøg med begrænsninger
Husk! coronapas og legitimation fra +15 år. Der er begrænset adgang til udstillingerne – max 25 pers. på Pederstrupgård. Købmandsbutikken i Lynsmedens Hus er åben som museumsbutik søndag- og helligdage (undtagen mandagge) kl. 11.00-15.00 – max to kunder i butikken. I Skomagerhuset er der vinduesudstilling, der kan ses udefra. Besøgende skal bære mundbind indendørs. Fritaget er børn under 12 år. Hvis udstillingerne er fyldte bedes besøgende vende tilbage. Der er mulighed for at se udendørs udstillinger og for at gå tur i haver og landsby.

Læs mere om coronapas her:

Lindbjerggård
Interiørstillingen i stuehuset er lukket på ubestemt tid pga. renovering. Længen med lokum, karlekammer og landsbrugsredskaber er åben.

Særlige sæsonåbningstider:
Helligdage der falder på mandage og lørdage er museet lukket. Øvrige helligdage kl. 11.00-15.00. Lukket mellem jul og nytår. I vintermånederne januar og februar er museet lukket på hverdage og har kun åbent søndage kl. 11.00-15.00. Dog åbner vi gerne for rundvisning af grupper efter aftale på hverdage i de to vintermåneder.

Entre:
Gratis.

Husorden:
Rundvisning med egen guide kan kun ske ved forudgående aftale med museet samt mod betaling. Betaling som ved en almindelig rundvisning. Det er ikke tilladt at medbringe hund i udstillingerne. Se den samlede husorden her:

Hjertestarter:
Der findes en hjertestarter udendørs i porten på Lindbjerggård. Hjertestarteren er registreret på www.hjertestarter.dk