Verdensmålsdag i Ballerup

Telte med verdensmål tekster

Dato(er) - 20/08/2021
10:00 - 18:00

Mød en lille gruppe af museets havefrivillige til verdensmålsdag på Banegårdspladsen i Ballerup. Fra kl. 13 fortæller de museumsfrivillige om museets historiske haver, og byder på smagsprøver fra krydder- og dufthaven i bibliotekets pavillon. Smag fx kandiseret kvan og pesto lavet af krydderurter. Få også et gratis postkort med opskrift og historien bag udvalgte plante i haven – læs fx om velduft fra oldtiden og vikingernes vitaminpille. Dagen byder på et væld af oplevelser med bæredygtighed og grønne ideer på lokale udfordringer. Verdensmålsdagen begynder samme dag som Ballerup Musikfest. Derfor bliver byen fyldt med musik, liv, leg og bæredygtige sanseindtryk. Ballerup Musikfest begynder klokken 18.00 på Kirketorvet, men dagen igennem kan du opleve musik, hoppeborg og boder med mad og drikke – også på Banegårdspladsen.
Se mere om Verdensmålsdagen her