Giv os din fastelavnstegning

Dato(er) - 05/01/2021 - 07/02/2021
Hele dagen

Fastelavn bliver ikke som den plejer, derfor har vi brug for hjælp fra børn i alle aldre. Tegn en tegning til vores fastelavnsfrise, der bliver udstillet udendørs på museet omkring fastelavn. Frisen skal bestå af tegninger af udklædte mennesker i kø til tøndeslagning. Tegn en person udklædt til fastelavn fx en robot, en prinsesse, en drage eller noget helt andet. Hvis du tegner personen fra siden skal næsen vende mod din venstre hånd. Tegningen skal være A4 på højkant. Skriv dit fornavn og din alder nederst i hjørnet. Tag et billede af din tegning og send den på mail ballerupmuseum@balk.dk eller put den i museets postkasse på Pederstrupgård, Pederstrupvej 53. Vi skal have din tegning senest søndag den 7. februar.