Farvel Irma

Mennesker i blåt tøj i supermarked. Der hænger Dannebrogsflag fra loftet.

Første uge i februar meddelte Coop, at Irma butikkerne lukker. Her i lokalområdet har vi allerede sagt farvel til Irma. Der har ligget Irma butikker i både Ballerup, Måløv og Skovlunde. I Ballerup lå der en Irma helt tilbage i 1920erne. Butikken lå på Stationsvej. Butikkerne hed dengang Jrma, og var ejet af Carl Schepler, der solgte margarine. Margarinen blev købt af Johannes Rasmussens Margarinefabrik i Slagelse, JRMA var forkortet efter fabriksejerens navn. Supermarkedet i Skovlunde var det sidste der forsvandt, og det skete i forbindelse med nedrivningen af Skovlunde Center Nord. Kan du huske en god indkøbstur i Irma, eller bare dine yndlings Irmavarer? Skriv dine erindringer om Irma herunder:

Foto: Irmas personale i Skovlunde, ca. 1989.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.