Den mindste fortælling om Ballerups historie – til søndag den 22. august

Et lille hvidt hus med rødt tag


Kig gennem vinduerne i Skomagerhuset, og oplev Ballerups historie fortalt gennem små, store, spøjse, underlige, skæve og måske genkendelige genstande. Måske kan du selv gætte eller se, hvad genstandene er eller har været brugt til. Husk mobilen hvis du vil læse historien bag dem. Teksterne læses via QR-koder, og her kan du også se historiske fotos og små film, der knytter til de udstillede genstande, og fortællingen om Ballerups historie. Vinduerne er opdelt i fire temaer.

Du kan også se de udstillede genstande med tekster, historiske fotos og film her:

Gravhøj på græsplæne De higer og søger

Maleri af gul gård med høns på gårdspladsen Blandt bønder

Festpyntet S-tog med mange mennesker omkring Toget kommer – byen vokser

Lille hvidt hus i frostvejr Kig inden for