Din virksomhed og corona

Dame i frisørsalon med visir

Har Corona og lockdowns gjort det svært at drive virksomhed?
På Ballerup Museum indsamler vi i øjeblikket fortællinger fra jer, der enten selv driver en virksomhed/forretning, eller andre som oplever de lokale forretninger/virksomheder have det svært. Hvad kæmper I med? Har nogen måtte lukke? Får I tilskud fra hjælpepakker? Er nye idéer opstået? Hjælper lokalsamfundet?

Har du lyst til at dele din historie? Så send en mail til ballerupmuseum@balk.dk med titlen ’Coronafortælling’. Send gerne billeder. Du kan også skrive din historie herunder.

Din historie vil blive en del af museets samling og være med til at give eftertiden en forståelse af hverdagen under Coronapandemien.

Foto: Klippesmedien i Skovlunde. Billedet er taget umiddelbart efter genåbningen i foråret 2020 og indgår som en del af museets corona-indsamling.