Værdifulde træer

Træ af arten avnbøg

Ballerup Kommune er i gang med at kortlægge værdifulde træer i forbindelse med en træstrategi. Strategien skal blandt andet beskrive, hvordan man plejer og passer på træerne. Museet skal være med til at indsamle og formidle historier om de værdifulde træer fx planlægger vi en trævandring til foråret. Se mere om projektet her

På museets område findes flere særlige træer. Træet på billedet bliver kaldt brudebøgen eller bryllupstræet, det står på græsplænen bag Pederstrupgård. For efterhånden flere år siden, var der hul i stammen. Man sagde, at hvis et nygift par stak hænderne igennem hullet, og tog hinandens hænder, sikrede de sig et langt og lykkeligt ægteskab. Træet er af arten avnbøg.

Kender du til et særligt træ i Ballerup Kommune, som du synes er værdifuldt? Så meld det på borgertip og/eller fortæl om det her:

2 kommentarer til “Værdifulde træer

  1. Very soon this web site will be famous amid all blogging and
    site-building viewers, due to it’s nice articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *