DE EN RS

Besøg erindringsstuen


Pleje- og aktivitetscentre samt privatpersoner kan aftale et erindringsbesøg i 1950er stuen. 

Ved et erindringsbesøg tales om og bruges tidstypiske hverdagsting, der åbner op for erindringer hos den demensramte. Stuen fungerer som et levende miljø, hvor de besøgende mødes af museets erindringsmedarbejdere klædt i tidstypisk tøj. Under besøget serveres Richs kaffe og kage, der høres musik fra perioden, og hverdagstingene i stuen er udgangspunkt for samtalen.

Inden besøget er det vigtigt, at museet får oplysninger om de besøgendes livshistorie fx tidligere erhverv, interesser og det familieliv personen har haft. Under besøget bedes ledsagere og plejepersonale være observerende og lade museets medarbejdere styre besøget.

Målgruppen for tilbuddet er ældre mennesker, der er ramt af en demenssygdom.

Max antal: 2 personer med 1-2 ledsagere.

Pris: 300 kr. pr. gruppe. Prisen inkluderer kaffe og kage.

Varighed: 2 timer. 

Adgangsforhold: Stuen er beliggende på Lindbjerggård med indgang via gårdspladsen. Der kan køres med bil op til indgangsdøren. Stuen er desværre ikke tilgængelig for kørestolsbrugere. Det er pga. pladsforhold heller ikke muligt at medbringe rollator. 

Bestilling og nærmere aftale: Lilian Frandsen tlf. 41 40 76 57 eller mail: ballerupmuseum@balk.dk 

OBS!
Besøg arrangeres primært på mandage, hvor museet er lukket for andre besøgende, og derfor kan tilbyde ro omkring de demente. Andre dage er også mulige at booke, dog ikke søndage.

Det sker
7.1.18 - 4.3.18
Olga og revolutionen

Udstillingen, der i 2017 markerede 100-året for den russiske revolution...
11.2.18
Fastelavn er mit navn

Klæd dig ud som prinsesse, bondemand, astronaut eller noget helt andet...